eur:
394.86
usd:
366.42
bux:
71519.53
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pixabay

Az ágy alatt rejtőzött a zuglói rabló

Négy órán belül kattant a bilincs egy zuglói rablás feltételezett elkövetőjének csuklóján.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy férfi 2022. augusztus 19-én 22 óra körül Budapest, XIV. kerület Mexikói úton szólított le egy gyalogost, hogy elkérje a telefonját egy hívás erejéig. A jóhiszemű sértett odaadta a mobilját, majd várta, hogy visszakapja. Az elkövetőtől többször próbálta visszakérni a telefont,

aki ezért tarkón ütötte, majd elszaladt a készülékkel.

A sértett nem sérült meg, azonnal értesítette a rendőrséget, akik nyomban az elkövető után eredtek. A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja a térfigyelő kamerákon keresztül felismerte a férfit, és azt is tudták, merre keressék – írja a Police.hu.

A tettes hazament, majd amikor a kerület rendőrei és a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói kopogtattak nála, az ágy alá bújt, ott fogták el.

A 23 éves P. Tibort a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságon rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi a cselekmény elkövetését beismerte, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság azóta el is rendelt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Fontos bejelentést tett Zelenszkij, ami Magyarország orosz gázszerződését is érintheti

Fontos bejelentést tett Zelenszkij, ami Magyarország orosz gázszerződését is érintheti

Orosz helyett azerbajdzsáni gázt szállítana Ukrajna a jövő évtől a saját tranzitvezetékein, és erről, illetve egyéb lehetőségekről már zajlanak az egyeztetések – ezt a fontos bejelentést tette a Bloombergnek adott szerdai interjúban Volodimir Zelenszkij. Az ukrán elnök szavai afelé mutatnak, hogy Magyarország kisebb, évi 1 milliárd köbméteres, hosszú távú orosz gázvásárlási szerződését át kellene írni, és ez megerősíti a Portfolio múlt heti elemzését, amelyben azt vázoltuk, hogy hamarosan széteshet a magyar-orosz gázvásárlási struktúra jelenleg ismert formája.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×