eur:
396.75
usd:
362.24
bux:
0
2024. augusztus 6. kedd Berta, Bettina
Nyitókép: Pixabay

Emberölés történt Polgárdiban

Holtan találtak egy idős nőt a rendőrök szombaton este egy polgárdi családi ház udvarán, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt indított nyomozást - ismerteti a police.hu.

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a rendőrök állampolgári bejelentést követően mentek a helyszínre, és a családi ház garázsában egy 71 éves nőt holtan találtak.

A nyomozók a helyszínről egy férfit állítottak elő - közölte a rendőrség.

A helyszíni szemle és az adatgyűjtés még folyamatban van.

Frissítés:

A rendőrség őrizetbe vett egy 47 éves férfit, akit a Polgárdiban szombat este történt emberölés elkövetésével gyanúsítanak – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a police.hu oldalon.

A nyomozók az áldozat szomszédját előállították. A 47 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették – közölte a rendőrség.

Címlapról ajánljuk

Császár Gábor a férfi kézisek kieséséről: jár a kalapemelés a magyar csapatnak

Túl korán sikerült fordítani, mert az várható volt, hogy a házigazdák egészen a legvégéig bírni fogják a nyomást, és nem fognak kipukkadni – mondta a magyar–francia mérkőzésről a Veszprém és a PSG korábbi kézilabdázója. Császár Gábor hozzátette: a magyar csapat minden dicséretet megérdemel, mert csak egy hajszálon múlt a továbbjutása egy nagyon erős csoportból.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.06. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Támadás érte a Morozovszk légibázist, Kijevet lőtték az oroszok - Híreink az ukrán frontról kedden

Támadás érte a Morozovszk légibázist, Kijevet lőtték az oroszok - Híreink az ukrán frontról kedden

Dróntámadás érte az oroszországi Morozovszk mellett található légibázist, az ukrán SzBU szerint egy orosz Szu-34-es vadászbombázót kilőttek. Közben Kijevben légi riadó volt éjjel, Oroszország a fővárost támadta. A Donbaszban egyre közelebb kerülnek az orosz támadók Pokrovszkhoz, a várostól 15 kilométerre több ukrán zászlóalj van veszélyben esetleges bekerítés miatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×