eur:
397.45
usd:
363.58
bux:
0
2024. augusztus 8. csütörtök László

Késelés egy budapesti hotelben

Késsel sebesítettek meg egy nőt Budapesten, a IX. kerületben egy hotelben, a feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

A késelés este fél tíz körül történt. A feltételezett támadót a helyszínen elfogták - olvasható a police.hu oldalon.

A férfit előállították, elszámoltatása folyamatban van. A mentők a megkéselt nőt kórházba vitték.

Címlapról ajánljuk

Elképesztő dráma után elődöntős a férfi pólóválogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott fordulatos mérkőzést játszott az olaszokkal a párizsi olimpia negyeddöntőjében. Mindkét csapatnak volt esélye megnyerni a meccset a rendes játékidőben, végül 9-9 után ötméteresek döntöttek. Vogel Soma háromszor is védett, a mieink pedig ötből négy büntetőt belőttek, így készülhetnek a horvátok elleni elődöntőre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.08. csütörtök, 18:00
Andrásfi Tibor olimpiai bajnok párbajtőrvívó
Koch Máté olimpiai bajnok párbajtőrvívó
Megkezdődött Szudzsa ostroma Oroszországban, a helyi atomerőmű védelmére készül Moszkva – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Megkezdődött Szudzsa ostroma Oroszországban, a helyi atomerőmű védelmére készül Moszkva – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Ukrajnából különböző fegyveres alakulatok törtek be Oroszországba, ahol egyelőre tehetetlennek tűnnek az orosz védők a támadás ellen. Életét vesztette Jevgenyij Poddubnyij haditudósító, a Rosszija-1 tévécsatorna munkatársa Szudzsánál – számolt be róla több orosz csatorna és az orosz Állami Duma egyik képviselője is. Rendkívüli állapotot vezettek be Oroszország Kurszk régiójában, tekintettel a kialakult katonai helyzetre. Közben Moszkva a Nemzeti Gárda egységeivel erősítette meg a kurszki atomerőmű védelmét.  Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×