eur:
385.75
usd:
355.06
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Nyitókép: Police.hu

Eltiltás alatt, részegen, nyomkövetővel a bokáján balesetezett, és ez még nem minden – képek

A budapesti rendőrök befejezték a nyomozást a baleset ügyében.​

A Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárásának adatai szerint halmozta a jogsértéseket a 2021. január 8-án 23 óra 30 perc körül a XIV. kerületi Kacsóh Pongrác úti felüljáróról a villamossínekre boruló autó vezetője.

A rendőrök érkezésekor a helyszínen egy férfi és egy nő tartózkodott – mindketten könnyű sérülésekkel megúszták. Elmondásuk szerint az autót egy harmadik személy vezette, aki állítólag elszaladt.

A rendőröknek azonnal gyanús lett a történet. Harmadik utasra semmilyen bizonyíték nem utalt. A hátsó ülésen nem nagyon volt hely, a járműből előkerült viszont három vodkás- és egy tequilásüveg, valamennyi üresen. A férfi bűnügyi felügyelet alatt állt, emiatt lábán nyomkövetőt viselt. Bár korábban eltiltották a vezetéstől, az autóban rögzített nyomok és a beszerzett adatok alapján ő vezetett.

Police.hu
Police.hu

A zuglói nyomozók járművezetés ittas állapotban vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 26 éves M. Antalt, akinek ittasságát szakértői vizsgálat is igazolta.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

Police.hu
Police.hu

Az autó útvonalának feltérképezésekor arra is gyanú merült fel, hogy egy közeli benzinkúttól nem sokkal korábban fizetés nélkül hajtottak el. A rendőrök ez ügyben, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt külön eljárást indítottak – olvasható a Police.hu-n.

Címlapról ajánljuk
Őrizetben a nagyobbik hajó kapitánya
Verőcei hajókatasztrófa

Őrizetben a nagyobbik hajó kapitánya

Elmulasztott segítséget nyújtani, emiatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a nyugdíjazás előtt álló, rutinos hajóst. 25 tanú kihallgatása már megtörtént.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×