eur:
394.59
usd:
354.59
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána
Nyitókép: Pixabay

Megölte, felgyújtotta, elásta munkáltatóját

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását annak a férfinak, aki Tatabányán, 2020. április 12. napján az esti órákban megölte, meggyújtotta, majd elásta munkaadóját – írta közleményében Borbély Veronika helyettes sajtószóvivő.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított a sértettnél alkalmi munkavállalóként dolgozott. 2020. április 12-én az esti órákban Tatabányán a gyanúsított és a sértett szóváltásba keveredtek egymással, majd a gyanúsított több alkalommal megütötte a fején a munkaadóját, aki a bántalmazás következtében a helyszínen elhalálozott.

Ezt követően a gyanúsított a gépkocsi-utánfutóján lévő szemét közé helyezte a sértett holttestét, és azt a sértett tatai tanyájára szállította. Ott a szemétégetésre használt gödörbe helyezte a holttestet a szeméttel együtt, majd ezeket gázolajjal lelocsolta és meggyújtotta.

A gyanúsított cselekménye emberölés bűntettének megállapítására alkalmas.

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára 2020. május 19. napján elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatásának további három hónappal történő meghosszabbítására, tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is fennáll a szőkés, elrejtőzés, a bűnismétlés, valamint a tanúk jogellenes befolyásolásának a veszélye.

A nyomozási bíró az ügyészi indítványnak helyt adott és a gyanúsított letartóztatását 2021. február 19. napjáig meghosszabbította.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 17. 13:03
×
×
×
×