eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Pexels.com

Kicsinyes bosszú: szexfotókat posztolt volt kedveséről

Az intim képeket a világhálón megosztó barcsi férfinak – a vádak szerint – más is van a rovásán.

A büntetett előéletű barcsi férfit azzal vádolják, hogy visszaélt élettársa adataival, ugyanis a vádiratban az áll: két éve, amikor a pár összeveszett a nő nevével egy álprofilt hozott létre a közösségi hálón. Ide szex közben készített fotókat töltött fel a férfi a nőről, sőt,

a képeket a nő ismerőseinek üzenetben is elküldte.

A férfit a Barcsi Járásbíróság tíz hónap fogházbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását két évre felfüggesztette – számolt be a Sonline.hu.

Az elkövetően viszont azért is felelnie kell, mert hamis ukrán igazolvánnyal igyekezett leplezni, hogy jogosítványát már évekkel korábban ittas vezetésért bevonták. Így próbált meg átkelni a horvát–magyar határon, de az ellenőrzés során észlelték a jogosítványa hamisságát, ezért a férfit őrizetbe vették, majd közokirat-hamisítás bűntette miatt, gyorsított eljárásban a Barcsi Járásbíróság elé állították. Tettéért jogerősen nyolc hónap börtönbüntetést kapott.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×