eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Rengeteg emberi maradvány lehetett a pátyi boncmester kertjében

Úgy tudni, a férfi halottszállítóként vagy akként is dolgozott. Rengeteg hordót és vödröt találtak a kertjében, emberi maradványokkal.

Múlt héten érkezett a hír, hogy emberi testrészeket találtak egy boncmester házában a Pest megyei Pátyon A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda emberi test tiltott felhasználása bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Leszögezték, a testrészek nem életellenes bűncselekményből származtak (hanem műtétekből, amputálásos operációkból, abortuszokból), ezért nem gyilkosság történt.

Azóta számos értesülés és szemtanú-beszámoló napvilágot látott, leírva, hogy a szomszédok láttak furcsa dolgokat. A Bors korábban azt írta, mivel disznót és tyúkot is tartott, azt hitték a környékbeliek, hogy az állatok miatt van bűz. "Jó pár éve elköltöztek a feleségével, de visszajárt a furgonjával, legtöbbször este, és csak a telken tartott állatokhoz jött" – mesélték a helybeliek. "Viccelődtünk is, hogy biztos holttesteket hurcol azokban a zsákokban, de sokkot kaptunk, amikor kiderült, hogy ez teljesen komoly" – tette hozzá az egyik utcabéli.

A Blikk most azt írta, értesülésük szerint 60 hordónyi emberi maradványra bukkantak a rendőrök. Informátoruk szerint ezek a testrészek „klasszikus szervkereskedelemre alkalmatlanok, nincs piaci értékük, és nem is úgy tárolta őket az érintett, ahogy a szigorú protokoll megkövetelné, amennyiben orvosi felhasználásra szánta volna azokat”. Magyarán olyan maradványokról, amelyeket már megsemmisítésre kellett volna elszállítani.

Emberi test tiltott felhasználásáért, amilye ügyében a rendőrség nyomoz, alapesetben három évet kaphat az elkövető. R. Dénes szabadlábon védekezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×