eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Elkapták az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottját

Egy 36 éves nő gyilkolhatott, elfogták. A legfrissebb információk szerint a 29 éves áldozatot több helyen is megszúrták.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy holtan találtak egy férfit szerda reggel Angyalföldön, egy használaton kívüli telephelyen, a 29 éves ember gyilkosság áldozata lett. A legfrissebb információk szerint az áldozatot több helyen is megszúrták.

A nyomozók a bejelentéstől számított kilenc órán belül azonosították az elkövetéssel gyanúsítható 36 éves nőt, akit elfogtak, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Érik a katasztrófa a világ egyik legszegényebb államában – Országoknak is okozhat függőséget a kábítószer

Érik a katasztrófa a világ egyik legszegényebb államában – Országoknak is okozhat függőséget a kábítószer

A 2021-es hatalomátvétel után az afganisztáni tálibok szinte azonnal megkezdték az ország mákmezőinek felszámolását. A radikális szunnita kormány főleg vallási meggyőződésből hirdetett háborút a kábítószerek ellen, egy valamit azonban nem vettek figyelembe: az ópium az ország gazdaságának gerincét adta, a kereskedelem felszámolásával pedig a vidéki afgánok milliói vesztették el megélhetésüket. Nézzük, mekkora ütést szenvedett el a világ egyik legszegényebb országa a radikális döntés meghozatala után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×