eur:
394.51
usd:
365.4
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Rendőrök helyszínelnek egy szentendrei ingatlan előtt 2020. március 30-ra virradóan, miután a ház udvarán tárolt zsákban egy állampolgár csontokra bukkant. A rendőrorvos elsődleges megállapítása szerint emberi maradványokról van szó, ezért a főkapitányság orvosszakértői vizsgálatokat kezdeményezett, hogy megállapítsák a halál okát és körülményeit.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Itt a rendőrség bejelentése a szentendrei emberi maradványokról

Gyilkosság miatt indítanak nyomozást.

Emberölés bűntettének gyanúja miatt rendelt el nyomozást a vasárnap Szentendrén talált emberi csontok ügyében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság - olvasható a police.hu honlapra feltett közleményben.

Vasárnap este egy szentendrei ingatlan udvarán tárolt zsákban bukkantak rá a csontokra. A rendőrorvos azt állapította meg, hogy emberi maradványokról van szó, ezért a főkapitányság orvosszakértői vizsgálatokat kezdeményezett a halál okának és körülményeinek kiderítésére.

Hétfőn azt írták, az orvosszakértő nem tudott egyértelmű válaszokat adni a felmerült kérdésekre, ezért igazságügyi antropológus szakértőt is be kell vonni a vizsgálatba.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egyelőre ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást emberölés bűntettének gyanúja miatt.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×