eur:
394.82
usd:
367.52
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Szerelmi bánatában gyújtotta fel a házat, 2-8 évet kaphat

Nem akarta tudomásul venni a pécsi férfi, hogy nem kér belőle szerelme többé.

A Pécsi Járási Ügyészség közveszélyokozás bűntette miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki 2018 júliusában megpróbálta felgyújtani volt barátnője lakását - írja a Pécsi Újság.

2017 végén jöttek össze, de a lány hetek múltán meg akarta szakítani a kapcsolatukat. A férfi ebbe nem akart beletörődni, ezért rendszeresen járt a lány felé. Tavaly július végén aztán egy teli kanna (10 liter) benzint vitt a lakáshoz, hogy felgyújtsa azt. Egy liter benzinnel a pécsi társasház bejáratát fellocsolta, majd öngyújtóval meggyújtotta és elment. A portán sűrű tűz és füst keletkezett, de a lakók gyorsan értesítették a tűzoltókat, akik úrrá lettek a helyzeten.

A férfi 2-8 évet kaphat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Nem minden a mediterrán étrend? Különös dolog is magyarázhatja, hogy a spanyolok sokáig élnek

Nem minden a mediterrán étrend? Különös dolog is magyarázhatja, hogy a spanyolok sokáig élnek

Európán belül Spanyolországhoz képest csak a jóval fejlettebb életszínvonallal bíró Svájcban magasabb a várható élettartam. A 83 évet meghaladó spanyol mutatóban nemcsak a mediterrán étrend, hanem az ottani városok településszerkezete, sűrűn lakottsága is szerepet játszik, mivel gyalogtávon belül sok minden elintézhető, így a spanyolok gyalogolnak a legtöbbet Európa nyugati felén. Emellett a nemzetközi összehasonlításban is igen élénk spanyol társasági élet (barátokkal, családdal való szoros kapcsolat) a hosszú várható élettartam megfelelő pszichés hátterét is biztosítja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 05:15
×
×
×
×