eur:
394.96
usd:
367.32
bux:
71490.06
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: police.hu

Konditermekben is lecsapott a TEK - videó

Mintegy tízmillió értékben tiltott, illetve illegálisan forgalmazott teljesítményfokozókat foglalt le a rendőrség több városban egy összehangolt akció során február közepén - közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

A rendőrök 11 helyszínen - lakásokban, edzőtermekben - tartottak házkutatásokat, amelyek során

  • mintegy 450 darab, vélhetően teljesítményfokozó szert tartalmazó ampullát,
  • közel 14 ezer szem teljesítményfokozó tablettát,
  • és több mint 6000 szem Magyarországon nem forgalmazható gyógyszert

foglaltak le.

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységei Szegeden és Derecskén, míg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Budapesten, illetve Kabán fogtak el gyanúsítottakat - írták.

A nyomozás adatai szerint egy berettyóújfalui lakos és egy szegedi férfi rendszeresen árult tiltott teljesítményfokozó szereket, valamint Magyarországon nem engedélyezett egészségügyi termékeket az ország több városában. A nyomozó hatóság a Derecskén elfogott 38 éves férfit őrizetbe vette. Javaslatára a Debreceni Járásbíróság elrendelte a férfi letartóztatását.

A rendőrök elfogták azt a 33 éves budapesti és 32 éves kabai férfit is, akik a megalapozott gyanú szerint a berettyóújfalui lakostól vásárolt tiltott szert továbbértékesítették. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság teljesítményfokozó szerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Idén 5 éves a Sustainable World konferencia - Mutatjuk, honnan indultunk

Idén 5 éves a Sustainable World konferencia - Mutatjuk, honnan indultunk

Ötödik alkalommal rendezzük meg a Sustainable World konferenciát. Először 2020-ban rajtolt el a fenntarthatósági üzleti rendezvényünk nehezített pályán, hiszen a járványhelyzet miatt kizárólag az előadók vehettek részt fizikailag a rendezvényen. A hibrid - online és fizikailag is megtartott - rendezvény lendületét azonban ez sem vehette el, hiszen egyre több vállalatnak, intézménynek és egyénnek fontos a zöld átállás és a fenntarthatóság, amit jól mutat, hogy 6-7 témakört lefedve, egy fenntarthatósági iparági konferenciává nőtte ki magát a Portfolio-s berkekben csak "Susinak" becézett rendezvény. Készülve a következő, szeptember 4-i alkalomra, egy összefoglaló cikksorozattal jelentkezünk az elmúlt évek legfontosabb idézeteiből, témáiból. Lássuk, mivel foglalkoztunk 2020-ban az első fenntarthatósági konferenciánkon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 05:15
×
×
×
×