eur:
393.14
usd:
363.59
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Rendőrautók a főváros III. kerületében, ahol több lövéssel végeztek egy nővel hajnalban 2018. november 21-én. A bűncselekménnyel gyanúsítható férfit a helyszín közelében elfogták.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Szörnyű családi dráma állhat a békásmegyeri gyilkosság hátterében

Az áldozat együtt lakott férjével és fiával is, hozzájuk költözött az elkövető 29 éves lánya, az özvegy szerint ezt nem tudta L. József megemészteni, és lőtt.

Megszólalt a Lokál című lapnak a szerdai békásmegyeri Virág utcai gyilkosság áldozatának özvegye, Adorján István. A lap szerint úgy véli: felesége, Hajnalka, az ötvenes éveiben járó óvónő családi bosszú áldozata lett.

"Családi tragédia történt. A fiam apósa, L. József bosszúból lőtte agyon a feleségemet. Nem tudta elviselni, hogy a 29 éves lánya hozzánk költözött, úgy vélte, a feleségem tehet erről" - fogalmazott az áldozat férje.

Tudtak róla, hogy L. József igen dühös az asszonyra, de azt senki nem gondolta, hogy képes meg is ölni őt.

Adorján István a lapnak azt is elmondta, nem haragszik felesége gyilkosára, mint fogalmazott, "nem az ő dolga az ítélkezés".

A szomszéd is nyilatkozott a lapnak, megerősítette, hogy szeretetteljes házasságban éltek Adorjánék.

A szerda hajnali gyilkosság részleteiről kisvártatva részletes tájékoztatást adott a rendőrség.

Az elkövetőt a rendőrség tette után kevéssel elkapta két környező utca sarkán, a térfigyelő kamerák segítségével tudták megállítani az autóval menekülő L. Józsefet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×