eur:
393.12
usd:
363.59
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Rendőrautók a főváros III. kerületében, ahol több lövéssel végeztek egy nővel hajnalban 2018. november 21-én. A bűncselekménnyel gyanúsítható férfit a helyszín közelében elfogták.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Újabb információk a békásmegyeri gyilkosságról

Budapest III. kerületében, a Virág utcában több lövéssel megöltek egy nőt. A tettest elfogták, a gyilkosságról újabb hírek érkeztek.

A rendőrségre 2018. november 21-én hajnali 5 óra 37 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a Budapest III., Virág utcában lövéseket hallottak, a járdán pedig egy nő fekszik. A helyszínre érkező rendőrökkel a mentőszolgálat munkatársai közölték, az 56 éves budapesti nőt több lövés érte. A sérült életét a gondos és szakszerű orvosi ellátás sem tudta megmenteni, 6 óra 11 perckor meghalt. A nyomozás és az elfogás részleteiről a police.hu oldalon közöltek részleteket.

A rendőrség hamar kiderítette, hogy az elkövető személygépjárművel menekült el a helyszínről. A gépjárművet a térfigyelő kamerák segítségével találták meg a gyilkosság helyszínétől nem messze, a szintén III. kerületi Meggy és Parlag utcák kereszteződésénél.

A személygépjárműhöz elsőként érkező bűnügyi bevetési osztály munkatársai azt látták, hogy

a kocsiban egy kezében valószínűleg fegyvert tartó, szemmel láthatóan bódult férfi ül.

Esélyt sem adtak esetleges ellenállására: 7 óra 25 perckor elfogták a 67 éves L. József budapesti lakost.

A férfi a helyszínen beismerte a bűncselekmény elkövetését, tettét korábbi személyes sérelmével indokolta. L. József ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják az eljárást. Az életvédelmi osztály nyomozói a bűncselekmény körülményeinek teljeskörű tisztázása érdekében további szemtanúkat keresnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×