eur:
401.47
usd:
369.4
bux:
75170.39
2024. október 16. szerda Gál

Hetven éves férfi rabolt csuklyában Salgótarjánban

Egy csuklyát viselő 70 éves férfi tört be Salgótarjánban egy családi házba szombaton, az elkövetőt egy órán belül elfogták - közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Dankóné Nagy Éva elmondta: a salgótarjáni rendőrkapitányságon személyesen tett bejelentést hajnalban egy idős férfi, mert családi házának szobaablakát egy fején fekete csuklyát viselő ismeretlen benyomta, a szekrényen elhelyezett pénzét ellopta.

A mozgásra felébredő sértettet a tettes fojtogatni kezdte és további pénzt követelt tőle, majd a lakás ablakán keresztül elmenekült.

A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, és otthonában elfogták az elkövetéssel gyanúsított 70 éves T. Gábort. Kabátja zsebében megtalálták az ellopott pénzt, valamint lefoglalták a bűncselekmény elkövetéséhez használt kötött sapkát és kesztyűt is.

A szóvivő közölte: a férfit, aki beismerő vallomást tett, őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
Egyes ellenzéki pártok megszűntek létezni az emberek értelmezési tartományában – elemző az IDEA-felmérésről

Egyes ellenzéki pártok megszűntek létezni az emberek értelmezési tartományában – elemző az IDEA-felmérésről

A parlamenti frakcióval rendelkező Jobbik, MSZP, Párbeszéd és LMP is nulla százalékot ért el mind a teljes népességen belül, mind a biztos pártválasztók körében az IDEA Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása során, ami a politikai elemző szerint unikális a magyar és a globális politikatörténetben egyaránt. A biztos szavazóknál a Fidesz 39, a Tisza Párt 37 százalékon áll a felmérés szerint. Ezt is kommentálta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.17. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa
Pluszba fordultak a tőzsdék

Pluszba fordultak a tőzsdék

A hétfői csúcsdöntések után tegnap elromlott a hangulat az amerikai tőzsdéken, és a vezető indexek végül eséssel zártak, főleg a chiprészvények esése miatt. Ezt követően az ázsiai piacokon vegyesen alakultak a mozgások, a japán tőzsde esett, de a kínaiak felpattantak. A globális hangulatromlás Európában is érezteti hatását a mai kereskedésben, lefelé vették az irányt az európai tőzsdék, míg az amerikaiak oldalaznak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×