eur:
399.88
usd:
368.44
bux:
74228.2
2024. október 18. péntek Lukács

Késsel támadt buszsofőrre egy férfi Miskolcon

Késsel támadt egy buszsofőrre és egy utasra egy 46 éves férfi Miskolcon, elfogták - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel péntekeken.

Dobi Tamás tájékoztatása szerint a férfi az egyik helyi autóbuszon csütörtökön egy menetjegy miatt kialakult vita során a nála lévő zsebkés nyelével támadt a busz vezetőjére és egy utasra.

Felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellene, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: nagyon furcsa, hogy a Hamász vezetője tűzharcba keveredett

Kis-Benedek József: nagyon furcsa, hogy a Hamász vezetője tűzharcba keveredett

Az izraeli hadsereg közleménye szerint véletlenül sikerült likvidálni Jahja Szinvár Hamász-vezért, de Kis-Benedek József furcsának találja, hogy a szigorúan őrzött férfi tűzharcba keveredhetett. A biztonságpolitikai szakértő nem tartja kizártnak, hogy Irán vagy a Hamász ellencsapást indít.

Robert Fico: Az ukrán elnök győzelmi terve ellentmondásos

„Volodimir Zelenszkij ukrán elnök győzelmi terve ellentmondásos, és nem tartom jó ötletnek Kijev tagságát az Észak-atlanti Szövetségben” – jelentette ki Robert Fico szlovák miniszterelnök pénteken Brüsszelben. A kormányfő az ukrajnai háború kezdete óta még csak most találkozott személyesen az ukrán elnökkel, aki felhívást intézett Szlovákiához, hogy támogassa Ukrajnát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×