eur:
393.13
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Tina Turner amerikai énekesnő a Tina című musical hamburgi premierjén 2019. március 3-án. A zenés műsor a 79 éves Turner életét mutatja be az északnémet nagyvárosban és később a New York-i Broadwayn színpadra állítva. A tizenkétszeres Grammy-díjas könnyűzenei előadó fél évszázadon átívelő karrierje alatt több mint 200 millió albumot adott el világszerte.
Nyitókép: Tina Turner amerikai énekesnő a Tina című musical hamburgi premierjén 2019. március 3-án. MTI/EPA/David Hecker

Szomorú hírt kapott halála előtt Tina Turner

Örökbefogadott fiát őrizetbe vették kábítószer-birtoklásért, már nem is tudtak találkozni.

A közelmúltban, 83 éves korában súlyos betegségben elhunyt "rocknagyi", Tina Turner kevéssel halála előtt arról értesült, hogy örökbe fogadott fiát, Ike Turner Jr.-t lekapcsolta a rendőrség kábítószer-birtoklásért, valamint a bizonyítékok manipulálásáért.

Miután Ike őrizetbe került, már nem is tudtak találkozni az énekesnő haláláig - írja a Blikk.

Tina Turner két másik gyermeke korábban meghalt.

Ike Turner Jr. egy közlekedési szituációban bukott le, nem égett a lámpája, majd amikor emiatt a rendőrök kérdőre vonták, épp igyekezett elfogyasztani a nála lévő maradék drogot.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×