eur:
395.21
usd:
368.39
bux:
71616.66
2024. július 2. kedd Ottó
Kombókép Mark Zuckerbergről, a Facebook internetes közösségi portál vezérigazgatójáról Barcelonában 2016. február 21-én (b) és Elon Musk dél-afrikai-amerikai üzletemberről, a Tesla Motors amerikai elektromosjármű-gyártó és a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat vezérigazgatójáról Providence-ben 2017. július 15-én. Miután Zuckerberg bejelentette, hogy a Twitter számára fejleszt versenytársat, az utóbbit birtokló Musk elkezdte Zuckerberget szekálni a közösségi médiában. Az üzengetés odáig fajult, hogy Musk egy ketrecharc meccsre hívta Zuckerberget, aki elfogadta azt. A küzdelemre nagy valószínűséggel Las Vegasban kerül majd sor. Ha megvalósul a világ leggazdagabb embereinek a bunyója, az kétesélyes mérkőzést hozhat, hiszen az 51 éves Musk magasabb súlycsoportban van, míg Zuckerberg 39 éves és komoly múltja van küzdősportok terén.
Nyitókép: MTI/AP/Manu Fernandez/Stephan Savoia

Ketrecharcban esik egymásnak Elon Musk és Mark Zuckerberg

Elon Musk egy ketrecharc meccsre hívta Mark Zuckerberget, aki elfogadta azt. A küzdelemre nagy valószínűséggel Las Vegasban kerül majd sor.

Miután Zuckerberg bejelentette, hogy a Twitter számára fejleszt versenytársat, az utóbbit birtokló Musk elkezdte Zuckerberget szekálni a közösségi médiában.

Az üzengetés odáig fajult, hogy Musk egy ketrecharc meccsre hívta Zuckerberget, aki elfogadta azt.

A küzdelemre nagy valószínűséggel Las Vegasban kerül majd sor. Ha megvalósul a világ leggazdagabb embereinek a bunyója, az kétesélyes mérkőzést hozhat, hiszen az 51 éves Musk magasabb súlycsoportban van, míg Zuckerberg 39 éves és komoly múltja van küzdősportok terén.

Az MTI egy kombóképet adott ki Mark Zuckerbergről, a Facebook internetes közösségi portál vezérigazgatójáról Barcelonában 2016. február 21-én (b) és Elon Musk dél-afrikai-amerikai üzletemberről, a Tesla Motors amerikai elektromosjármű-gyártó és a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat vezérigazgatójáról Providence-ben 2017. július 15-én.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×