eur:
394.65
usd:
365.37
bux:
71508.29
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Los Angeles, 2017. november 17.A Tesla Motors által közreadott képen Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója bemutatja az amerikai cég elektromos meghajtású kétüléses sportkabrioletjét, a Roadstert a Los Angeles-i tervezőközpontban 2017. november 16-án. (MTI//EPA/Tesla)
Nyitókép: MTI//EPA/Tesla

Elon Musk visszaszerezte a világ leggazdagabb embere címet

Köszönhetően a Teslának.

Elon Musk visszaszerezte a világ leggazdagabb embere címet, letaszítva a Louis Vuitton és Christian Dior mögött álló LMVH luxusipari óriáscég főnökét, Bernard Arnault-t a Bloomberg milliárdos indexének első helyről.

A BBC szerint Musk vagyona január óta 55,3 milliárd dollárral 192 milliárd dollárra nőtt annak köszönhetően, hogy a Tesla értéke emelkedett – írja a Hvg.hu.

Arnault vagyona ugyanebben az időszakban viszont csökkent, 24,5 milliárd dollárral. Aggódni azért így sem kell a nemrég elképesztő rekordot döntő LVMH tulajdonosáért, a vagyona még így is 187 milliárd dollárra rúg.

A lista harmadik és negyedik helyén Jeff Bezos és Bill Gates szerepel.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×