eur:
392.54
usd:
362.57
bux:
72014.28
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Berki Krisztián főpolgármester-jelölt az önkormányzati választáson a XIII. kerületi Madarász Viktor óvodában kialakított szavazókörben 2019. október 13-án.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Új fejlemény Berki Krisztián halálának ügyében

Valószínűleg semmi köze a híresség halálához az elfogott drogdílernek.

Ahogyan arról az Infostart is beszámolt, nem sokkal Berki Krisztián halála után sikerült elfognia a rendőrségnek egy férfit, aki drogot adhatott el a médiacelebnek. Azóta kiderült, a 42 éves K. Istvánnak valószínűleg semmi köze a híresség halálához – írja a Blikk.

„Egy vallomás alapján került képbe az ügyfelem, de egyértelműen igazolható, hogy 2020 decemberétől már semmilyen kapcsolata nem volt Berki Krisztiánnal. Amikor a közelmúltban újra kértem, hogy adják át részemre a keletkezett nyomozati iratokat, egy határozatot kaptam arról, hogy a két eljárást elkülönítették egymástól” – nyilatkozta a bulvárlapnak Parti Ágnes, a gyanúsított ügyvédje.

Tehát a Berki halálával kapcsolatos nyomozás már egy másik ügyszámon folyik, a védő olvasata szerint ez azt jelenti, bebizonyosodott, hogy az ügyfelének nincsen köze a közszereplő halálához – teszik hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is tárgyal majd. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan, és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×