eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Gera Marina a sajtószobában tartott fotózáson, miután átvette a legjobb színésznőnek odaítélt elismerést az Örök tél című filmben nyújtott alakításáért a Nemzetközi Emmy-díjak 47. átadási ünnepségén a New York-i Hilton Szállodában 2019. november 25-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Jason Szenes

Így érkezett Budapestre a friss magyar Emmy-díjas, kiderült, ki várta a repülőtéren

A színésznő sokan várták, virágot is kapott, ő pedig megmutatta az Emmy-díját a reptéren.

A Blikk fotókat közöl a repülőtéri fogadtatásról, ezeken látszik, hogy a színésznőt a férje mellett a barátai várták a repülőtéren. A fotók IDE kattintva láthatók.

Mint arról az Infostart is beszámolt, Gera Marina kapta a legjobb színésznő díját a Szász Attila rendezte Örök tél című filmben nyújtott alakításáért.

Első alkalommal fordult elő, hogy Magyarországról egyáltalán jelöltek alkotást e rangos nemzetközi televíziós versenyben, amelyen az Egyesült Államokon kívül készült legjobb televíziós produkciókat ismerik el.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×