eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Ambrus Attila, a whiskys néven elhíresült rabló beszáll az érte érkező sárga furgonba, amikor távozik a sátoraljaújhelyi börtön és fegyházból. A 46 rendbeli rablás, közte számos pénzintézet elleni fegyveres támadás miatt elítélt férfi hajnali 3 óra előtt néhány perccel hagyta el a fegyintézetet, miután letöltötte büntetését.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Ismét meggyűlt a baja a törvénnyel a Viszkisnek

Rögtön az első nap sikerült beleszaladnom a késbe – mesélte a Borsnak Ambrus Attila.

Ambrus Attila gyermeke születése nem jár minden héten vásárokba a kerámiáival, könyveivel és DVD-ivel, de nagyobb rendezvényeken azért feltűnik. A dunaszerdahelyi Csallóközi Vásáron évek óta visszatérő vendég, idén szeptember közepén is megjelent a portékáival, de alig pakolt ki a standján, máris megbüntette a helyi vámhatóság - írja a Bors. Egy ember DVD-t vásárolt tőle, ő pedig nem adott nyugtát. Később kiderült, hogy a vásárló a helyi adóhatóság embere volt.

A vámos tudta, hogy én va­gyok a Viszkis, és közölte, hogy szerinte jó gyerek vagyok, ezért csak 330 euróra, vagyis nagyjából 110 ezer forintra büntetett meg.

- mesélte a bulvárlapnak Ambrus Attila. A történet pikantériája, hogy a Viszkist végül még egy italra, egy dupla a dupla whiskyre is vendégül látta a lágyszívű fi­nánc.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×