eur:
393.14
usd:
364.11
bux:
72170.46
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Szurkolók az Emiliano Sala emlékére rendezett virrasztáson Nantes-ban 2019. január 22-én. Az FC Nantes argentin játékosa a La Manche-csatorna felett január 21-én este eltűnt kisrepülőgép fedélzetén utazott. Mentőhajók és helikopterek indultak útnak, hogy átvizsgálják a Guernsey-sziget környékét, ám négy órával később fel kellett függeszteniük a keresést az időjárási körülmények romlása miatt. A 28 éves argentin támadó az idény korábbi részében az FC Nantes csapatában szerepelt, januárban igazolt a Cardiff Cityhez.
Nyitókép: MTI/EPA/Eddy Lemaistre

Szakértő: nem volt engedélye utasszállításra a Salát szállító pilótának

Nem volt engedélye utasszállításra az Emiliano Sala argentin focistát szállító pilótának - közölte Háy György repülésbiztonsági szakértő csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

A szakértő hozzátette, a repülőgépnek is magasabb műszaki követelményeknek kellett volna megfelelnie az utasszállításhoz.

Közölte, az angol balesetvizsgálók előzetes jelentéséből kiderült a repülőgép és a pilóta előélete, a kedvezőtlen időjárás, valamint a lezuhanás időpontjáig látszik, hol repült a gép.

A szakértő szerint jobb időjárás esetén ki tudják majd emelni a vízből a roncsot, amely újabb információkat adhat a baleset körülményeiről.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Digitalizáció és AI a követeléskezelésben: mik a veszélyek, mik a lehetőségek?

Digitalizáció és AI a követeléskezelésben: mik a veszélyek, mik a lehetőségek?

A Portfolio és EOS közös szervezésű követeléskezelési konferenciáján kilencedik alkalommal is a követeléskezelési trendek, a hatékonyságnövelés és a fejlődés irányait keressük vezető szakértők segítségével. 2024. szeptember 18-án a fókusz a kintlévőség-kezelésben alkalmazott mesterséges intelligencia és friss digitális megoldások jogi- technológiai- és pénzügyi aspektusain lesz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×