eur:
404.22
usd:
374.42
bux:
74263.78
2024. október 26. szombat Dömötör

Ellopták a kertitörpét, akit világkörüli útra vittek - nézze meg!

Hónapokkal ezelőtt egy angliai ház kertjéből elraboltak egy kertitörpét. Miután a rabló visszavitte a tulajdonoshoz, kiderült, hogy a dísztárgy 12 országban járt.

Murphy-t, a kertitörpét valódi világkörüli útra vitte elrablója: fürdött a tengerben, hegyet mászott, sőt még egy cápa szájába is bekerült. Olyan országokban járt, mint Dél-Afrika, Ausztrália, Vietnam vagy Laosz.

Mindez azokból a fotókból derül ki, amit az elrabló tett a törpéhez, akit lerakott az eredeti tulajdonos küszöbére. Eve Stuart-Kelso megdöbbent, amikor megpillantotta ajta előtt a hónapokkal ezelőtt elrabolt kertitörpét, és a mellé csomagolt fotóalbumot.

A nő már teljesen lemondott Murphyről, aki hónapokkal ezelőtt tűnt el az angliai Longlevensben található otthonának kertjéből.

"Arra a következtetésre jutottam, hogy a világ egy nagy hely, és sokkal több dolog van, minthogy nézzem a napi forgalmat, vagy engedjem, hogy a macskák rámvizeljenek" - áll abban a levélben, amit az elrabló (aki nem fedte el személyét) a törpe nevében írt.

A vicces kedvű rabló az ötletet valószínűleg az Amelie csodálatos élete című népszerű francia filmből vette, mert a főszereplő nő apjának kertitörpéjét is világkörüli útra vitték, amiről fényképeket készítettek.

Címlapról ajánljuk

Az orosz elnök ésszerű kompromisszumról beszélt

Oroszország kész észszerű kompromisszumokra az ukrajnai rendezés érdekében, de érdemi tárgyalások nem folynak - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök pénteken a Rosszija 1 televíziós csatornának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×