eur:
401.56
usd:
369.92
bux:
74445.31
2024. október 21. hétfő Orsolya

Megölte kisfiát, majd felvágta az ereit

Düh és irigység vezethette azt a nőt, aki megölte a saját kisfiát, majd saját magával is végzett, hogy megleckéztesse a gyerek apját.

"Megmondtam, hogy fizetni fogsz, most élvezd az életed, semmi sem állíthat meg, hahaha. De emlékezz arra, hogy mindez a te hibád" - olvasható abban a levélben, amit Emma Hart kisfia, Lewis holtteste mellett hagyott, mielőtt felvágta volna az ereit.

A 27 éves nő halálos mennyiségű fájdalomcsillapítót és antidepresszánst adott ötéves gyermekék, majd elment az édesanyjához, ahol megölte magát. Ott is hagyott egy üzenetet, amelyben beismerte tettét.

"Nagyon sajnálom, hogy Lewist is magammal kell vinnem, de nem bírom már tovább, egyszerűen nem vagyok elég erős" - írta Emma Hart.

A nő és párja, Shaun Dangerfield négy évig éltek együtt, kapcsolatuk tele volt hullámvölgyekkel. A férfi szerint Emma Hart sokszor volt vele agresszív, és többször azzal fenyegetett, hogy megöli magát.

A fia apjával való szakítás után Emma Hart nem maradt egyedül: új barátjának is volt egy gyereke, akivel a kis Lewis sok időt töltött. Ez nagyon zavarta a nőt, aki, hogy maga mellé állítsa ismerőseit, és visszaszerezze Shaun Dangerfieldet, képes volt azt hazudni, hogy rákbeteg.

A bíró elmondta: ez volt a leglehangolóbb ügy, amivel valaha dolga volt. "Nem tudom, lehet-e bárki gonoszabb egy olyan anyánál, aki kész megtenni ilyesmit. Azért ölte meg a fiát, hogy feldühítse a gyerek apját. Elképzelni sem tudom, hogyan lehet képes valaki erre" - mondta Robin Balmain.

Címlapról ajánljuk
Milliók üthetik a markát annak, aki fegyvert ragad a szomszédunkban

Milliók üthetik a markát annak, aki fegyvert ragad a szomszédunkban

A szlovák kormány magasabb fizetéssel és juttatásokkal igyekszik motiválni a szlovák hadsereg katonáit, hogy ne szereljenek le. Az újoncok úgynevezett aktivációs pótlékot is növelni fogják, az egyszeri juttatás összege elérheti a nyolcezer eurót, azaz mintegy hárommillió forintot. A pénzt az arra jogosultak közvetlenül munkába állás után kapják meg, ezenfelül fizetett pihenőnapokat is igényelhetnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Rossz napja van a forintnak

Rossz napja van a forintnak

A múlt hét második felében erősödni tudott a forint, rövid időre át is vitte a 400-at felülről az euróval szemben, ám végül visszatért a fontos szint fölé. Ezt a hetet is 400 felett kezdi a jegyzés az euróval szemben, ám nem sokkal az európai piacnyitás után már gyengülést látunk. A hét sok olyan esemény történik, ami jelentős mozgásokat hozhat a forint piacán.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×