eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 19. szombat Nándor

Ugrálással bosszulta meg, hogy eldugult a vécé

Egy héten át minden éjjel ugrókötelezett egy idős kínai asszony, hogy bosszút álljon a szomszédján. A nő számításait az húzta keresztül, hogy szervezete nem bírta a megterhelést.

Orvost kellett hívni egy 70 éves kínai nőhöz, mivel túlzottan megterhelte magát. Csang asszony vérnyomása nagyon megemelkedett, miután a nagymama egy héten át minden éjjel ugrókötelezett.

Az idős nő furcsa okból űzte a sportot: bosszút akart állni a házban alatta lakó szomszédján, az ő hibájából dugult ugyanis el a vécé vezetéke, és emiatt az asszony sem tudta használni a mellékhelyiséget.

Miután hiába kérte a szomszédot, hogy hívjon szerelőt és tisztíttassa ki a vezetéket, Csang asszony a saját kezébe vette a dolgokat: vásárolt egy ugrókötelet, és szökdelt, csak szökdelt éjszakákon át.

Egy hét múlták azonban rosszul lett, és az orvosok figyelmeztették: ha kedves az élete, hagyjon fel az ugrálással.

Bár az egészsége bánta, Csang asszony mégis elégtételt vett szomszédján: a helyi tanács egyik munkatársa megígérte neki, rábeszéli a szomszédot, hogy tegye rendbe a vécét.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: nagyon furcsa, hogy a Hamász vezetője tűzharcba keveredett

Az izraeli hadsereg közleménye szerint véletlenül sikerült likvidálni Jahja Szinvár Hamász-vezért, de Kis-Benedek József furcsának találja, hogy a szigorúan őrzött férfi tűzharcba keveredhetett. A biztonságpolitikai szakértő nem tartja kizártnak, hogy Irán vagy a Hamász ellencsapást indít.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×