eur:
399.8
usd:
368.08
bux:
74228.2
2024. október 18. péntek Lukács

Nem vehette meg a szószt, mert alkohol van benne

Nem voltak hajlandók eladni egy üveg barbecue szószt egy 25 éves nőnek egy brit Tescóban, mivel nem volt nála a személyi igazolványa. A dokumentumra azért lett volna szükség, mert a szósz 2 százalék alkoholt is tartalmaz.

Nem vehette meg a kiválasztott barbecue szószt egy 25 éves brit nő a flitwicki Tesco áruházban, mert az 2 százaléknyi alkoholt tartalmaz.

A 25 éves Claire Birchellnél nem volt ott a személyi igazolványa, így nem tudták megállapítani az életkorát. Amikor a nő sógora, a 27 éves Jack próbálta megvásárolni a szószt, az eladó neki se volt hajlandó eladni, mert azt feltételezte, hogy a férfi odaadja azt a testvérének.

"Nem hittük el. Nem mintha ki akartunk volna menni a parkba meginni a szószt" - mondta Jack Birchell. A férfi hozzátette: sógornője családi látogatásra érkezett Flitwickbe, és azt remélte, itt beszerezheti az ízesítőt, amit náluk nem lehet kapni.

Az áruház szóvivője közölte, munkatársaik nagyon éberek, ha alkoholról van szó, bár elismerte, hogy ebben az esetben rosszul döntöttek az eladók. "Elnézést kérünk a kellemetlenségekért" - fűzte hozzá a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
Nem jött be az osztrák államfő trükkje

Nem jött be az osztrák államfő trükkje

Hiába szólította fel egyeztetésre a választásokon a legjobban szereplő három párt vezetőjét Alexander Van der Bellen, a megbeszélések után is maradt a kormányalakítási patthelyzet.

Kis-Benedek József: nagyon furcsa, hogy a Hamász vezetője tűzharcba keveredett

Az izraeli hadsereg közleménye szerint véletlenül sikerült likvidálni Jahja Szinvár Hamász-vezért, de Kis-Benedek József furcsának találja, hogy a szigorúan őrzött férfi tűzharcba keveredhetett. A biztonságpolitikai szakértő nem tartja kizártnak, hogy Irán vagy a Hamász ellencsapást indít.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×