eur:
399.88
usd:
368.44
bux:
74228.2
2024. október 18. péntek Lukács

Negyven percet élt túl egy kutya gyomrában

Negyven percig ücsörgött egy kutya gyomrában, de túlélte a megpróbáltatást egy aga varangy Ausztráliában. Figyelmetlensége az ebet is veszélybe sodorta, ám végül annak sem lett baja.

Kutya baja sem lett annak az aga varangynak, amelyet tévedésből nyelt le egy mohó eb: Bella akkor kapta be a kétéltűt, amikor gazdája megetette.

"Kimentem, hogy odaadjak a kutyáknak néhány megmaradt péksüteményt. Odadobtam őket a fűre, de csak akkor láttam meg a varangyot, amikor Bella, aki azt hitte, az is valami étel, egyben lenyelte" - mondta az ausztráliai Bakewellben élő Jackson Crews.

A férfi azonnal felhívta a helyi állatkórházat, ahol azt mondták neki, hogy azonnal vigye be a kutyát. Az ebet odabent meghánytatták, ám először csak a még meg nem emésztett péksütemények jöttek vissza, másodszorra azonban a varangy is kipottyant.

A kétéltű, amely akkorra már vagy negyven percet töltött a figyelmetlen Bella gyomrában, egyszerűen elugrándozott. Az állatkórház munkatársai úgy döntöttek, megtartják a varangyot.

Az orvosok szerint Bella is szerencsés, hogy túlélte a kalandot, a varangyok ugyanis veszélyhelyzetben halálos mérget választanak ki. A toxin perceken belül végezhetett volna a kutyával.

Gazdája szerint Bella mohóságának köszönheti, hogy életben maradt, mert ahelyett, hogy megpróbálta volna megrágni, egyben nyelte le a varangyot.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: nagyon furcsa, hogy a Hamász vezetője tűzharcba keveredett

Kis-Benedek József: nagyon furcsa, hogy a Hamász vezetője tűzharcba keveredett

Az izraeli hadsereg közleménye szerint véletlenül sikerült likvidálni Jahja Szinvár Hamász-vezért, de Kis-Benedek József furcsának találja, hogy a szigorúan őrzött férfi tűzharcba keveredhetett. A biztonságpolitikai szakértő nem tartja kizártnak, hogy Irán vagy a Hamász ellencsapást indít.

Robert Fico: Az ukrán elnök győzelmi terve ellentmondásos

„Volodimir Zelenszkij ukrán elnök győzelmi terve ellentmondásos, és nem tartom jó ötletnek Kijev tagságát az Észak-atlanti Szövetségben” – jelentette ki Robert Fico szlovák miniszterelnök pénteken Brüsszelben. A kormányfő az ukrajnai háború kezdete óta még csak most találkozott személyesen az ukrán elnökkel, aki felhívást intézett Szlovákiához, hogy támogassa Ukrajnát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×