eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Börtönben Jack Nicholson gyermekeinek anyja

Öt nap börtönbüntetésre és három év próbaidőre ítélte egy Los Angeles-i bíróság Rebecca Broussardot ittas vezetés miatt. A 44 éves színésznő az Oscar-díjas jack Nicholson két tizenéves gyermekének anyja.

Öt nap börtönbüntetésre és három év próbaidőre ítélte a Los Angeles-i feljebbviteli bíróság Rebecca Broussardot. A 44 éves színésznőt ittas vezetés miatt állították bíróság elé.

Jack Nicholson két tinédzser gyermekének édesanyját még tavaly augusztusban tartóztatták le egy karambolt követően. A Los Angeles-i reptér mellett bekövetkezett balesetben, bár szerencsére senki nem halt meg, Jack Nicholson egykori kedvesének 80 ezer dolláros, azaz 14,3 millió forintos luxusautója mellett 13 személy is megsérült.

Úgy tűnik, Rebecca Broussard nem csak fényűző autóját tette tönkre mások kocsijával egyetemben, hanem az új férjével közös hajójukat is.

A bíróság a börtönbüntetés és a próbaidő mellett arra is kötelezte a színésznőt, hogy részt vegyen egy 30 napos autópályatisztítási programban, valamint csatlakozzon egy, kórházakban és hullaházakban zajló programhoz. A Rebecca Kelly néven született színésznőnek elvonókúrán is részt kell vennie.

Rebecca Broussard 1988-ban egy rövid mellékszerep erejéig látható volt a Drágán add az életed! című filmben. Ezt követte 1990-ben a Cinikus hekus (The Two Jakes), majd két évvel később a Zűrös manus (Man Trouble) és 1998-ban a Hímpor (Spanish Fly), de ezek mellett szerepelt több kisebb filmben is.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×