eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Nagy bajban van Michael Jackson

Michael Jackson Santa Barbara-i Neverlandje hamarosan kalapács alá kerülhet, ha a popsztár ki nem fizeti csaknem 25 millió dollárra (több mint négymilliárd forintra) rúgó adósságát.

Az 1100 hektáros, Neverland nevet viselő birtokot, ahol valóságos gyermekmeseországot rendezett be a "pop királya", március 19-én verik dobra.

A FoxNews amerikai hírportál szerint Michael Jackson átvette a bírósági végzést, amelyben az állt, hogy "hacsak nem tesz megfelelő lépéseket ingatlana megtartására, azt nyilvános árverésre bocsáthatják".

A sztár 1988-ban vásárolta meg a kaliforniai partoknál fekvő birtokot, amelyet Pán Péter Sohaországáról nevezett el, ahol sohasem nőnek fel a gyerekek. A ranchon állatkertet építtetett és vidámparkot rendezett be. Három évvel ezelőtti gyermekzaklatási pere óta azonban szinte be sem tette oda a lábát.

A hatóságok 2006-ban elrendelték a birtok bezárását, mivel Michael Jackson nem fizette ki alkalmazottai járandóságát és nem gondoskodott a hely megfelelő biztosításáról.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×