eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Lehetetlen küldetés: nyolc nyelven énekli slágerét a popsztár

Szinte lehetetlen küldetésre vállalkozott Avril Lavigne, aki megígérte rajongóinak, hogy nyolc nyelven adja majd elő Girlfriend című slágerét nemsokára induló európai turnéján.

Nehéz feladatot vállalt magára Avril Lavigne, aki idei európai turnéja előtt megígérte rajongóinak, hogy nyolc nyelven fogja előadni egyik legnagyobb slágerét, a Girlfriend című dalt. A 23 éves énekesnő koncertkörútja május végén a skóciai Glasgowban indul.

"A dal nagyon gyors, és mivel a többi nyelv általában az angolnál több szótagú szavakból áll, igen nehéz lesz teljesíteni az ígéretet" - mondta Avril Lavigne a szinte lehetetlen küldetésről.

Közben az énekesnőnek nem csupán a zenével kell foglalkoznia, hiszen jelenleg is árulja kaliforniai otthonát - nem nagy sikerrel. Ennek köszönhetően eddig már 1,2 millió dollárt (210 millió forintot) volt kénytelen engedni az eredeti árból.

A Beverly Hills-i ingatlant ugyanis 7 millió dollárért (1 milliárd 260 millió forintért) hirdette meg, és három érdeklődő akadt is, ám mindannyian visszakoztak.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×