eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Madonna, Marilyn Monroe és egy meztelen kép - nézze meg!

Ami az utóbbi évek egyik legszenzációsabb felfedezése lehetett volna, az az utóbbi idők egyik legnagyobb bukása lett. A mozibolond amerikai Lawrence Nicastro ugyanis hatalmas hírverés közepette mutatott be egy eddig ismeretlen képet a meztelen Marilyn Monroe-ról, ám gyorsan kiderült, hogy az alkotás valójában Madonnát ábrázolja.

Egy "eddig ismeretlen", a meztelen Marilyn Monroe-t ábrázoló képet fedezett fel Lawrence Nicastro tavaly, miközben saját házában rakott rendet. A 73 éves amerikai férfi megdöbbenve vett észre egy poszter-méretű képet, melyen szerinte a meztelen Marilyn Monroe látható egy úton, stoppolás közben. (Az alkotást ide kattintva nézheti meg!)

Lawrence Nicastro meg volt győződve róla, hogy a képet egyik vásárlója hagyta nála még 1962-ben, amikor egy bronxi benzinkúton dolgozott. A férfi állítja, felhívta az elismert Monroe-szakértőnek számító Chris Harrist, hogy segítsen megállapítani a kép eredetiségét.

A szakértő szerint a képen látható hölgy "szakasztott úgy néz ki", mint a néhai Marilyn Monroe, így Lawrence Nicastro összehívott egy sajtótájékoztatót, hogy a nagyközönségnek is bemutassa a képet.

Annál nagyobb volt a meglepetése, amikor egy újságíró rámutatott, hogy a kép valójában napjaink szupersztárját, Madonnát ábrázolja, mi több, már meg is jelent, méghozzá az énekesnő 1992-es Sex című könyvében.

A történet felettébb kínos a férfinek és a szakértőnek is, az egyetlen, aki jól jött ki a furcsa felfedezésből, nem más, mint Madonna...

Címlapról ajánljuk
Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

A megtermelt élelmiszerek több mint harminc százaléka a szemetesbe kerül, miközben napjainkban már a fejlett országok szegényebb polgárai is kénytelenek lejjebb adni fogyasztásuk mennyiségéből vagy minőségéből – mondta az InfoRádióban az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet ügyvezetője. Dexler Dóra figyelmeztetett: nem jó az sem, ha csak a spórolásra gondolunk, mert a legolcsóbb élelmiszer nem feltétlenül a legjobb minőségű.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Magyarországot megállítja egy betonfal

Magyarországot megállítja egy betonfal

Az elmúlt évtizedben Magyarországon jelentősen nőtt a foglalkoztatottak száma, azonban a demográfiai változások egyre nagyobb kihívásokat jelentenek a munkaerőpiac számára a jegybank friss elemzése szerint. A népességcsökkenés és a társadalom idősödése miatt a munkaerő-tartalékok szűkülnek, ami a foglalkoztatási növekedés korlátait jelzi. A következő években már nagyon nehéz lesz növelni a foglalkoztatást, miután a népességfogyás meg fogja haladni az előző másfél évtized átlagát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×