eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

A sztár vallomása: "vannak, akik ölnének ezért"

Májusban jelenik meg az amerikai színésznő, Scarlett Johansson első lemeze. Az Anyway I Lay My Head című albumon a 24 éves sztár Tom Waits-feldolgozásokat énekel.

"Csak azt tudtam, hogy zuhanyzóban jól szól a hangom" - mondta zenei indítattásáról Scarlett Johansson, aki sok színészhez hasonlóan lemezt ad ki.

A sztár már gyermekkorában szerette a zenét, de a vele egyidősekkel ellentétben nem Ace of Base-t hallgatott, hanem Beatlest és Doorst.

"Mindig is szerettem énekelni. Aztán jött a pubertás, és többé már nem akartam előadóművész lenni."

Később feltűnt Bob Dylan és Justin Timberlake videóklipjeiben is, majd egy hollywoodi jótékonysági albumon is énekelt egy dalt, innen pedig egyenes út vezetett a saját lemezig. "Vannak barátaim, akik ölnének egy ilyen lehetőségért" - ismerte el.

A májusban megjelenő Anyway I Lay My Head című albumra végül tizenegy Tom Waits-feldolgozás került. "Egyáltalán nincs ötletem arra, hogy miért ezeket a számokat választottam. Egyszerűen szeretem a dalait."

Az albumon közreműködött David Bowie is, míg producerként David Sitek segítette a munkát.

"Fiatalként először David Bowie-t hallgatva ismertem fel, hogy szexuális lény vagyok, mert bizsergető érzések kerítettek hatalmukba" - mondta a színésznő annak kapcsán, hogy milyen furcsa volt neki együtt dolgozni az ismert zenésszel.

"Nem követem a popzenét, nem tudom, kik állnak a slágerlista élén. Nincs szükségem arra, hogy Jennifer Lopez legyek. Nem egy slágerlemezt akartam készíteni, és egy második karrierbe kezdeni. Nem érzem úgy, hogy bármit is be kellene bizonyítanom valakinek ezzel. Ez csak arról szól, hogy szeretek valamit, és ezt meg akarom osztani az emberekkel" - emelte ki céljairól a több fórumon is a legszexibb nőnek választott Scarlett Johansson.

A 24 éves sztár kiemelte: nem színész és nem is énekes, inkább művésznek tartja magát. "Képes vagyok arra koncentrálni, ahol a gondolataim járnak éppen."

Címlapról ajánljuk
Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

A megtermelt élelmiszerek több mint harminc százaléka a szemetesbe kerül, miközben napjainkban már a fejlett országok szegényebb polgárai is kénytelenek lejjebb adni fogyasztásuk mennyiségéből vagy minőségéből – mondta az InfoRádióban az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet ügyvezetője. Dexler Dóra figyelmeztetett: nem jó az sem, ha csak a spórolásra gondolunk, mert a legolcsóbb élelmiszer nem feltétlenül a legjobb minőségű.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Magyarországot megállítja egy betonfal

Magyarországot megállítja egy betonfal

Az elmúlt évtizedben Magyarországon jelentősen nőtt a foglalkoztatottak száma, azonban a demográfiai változások egyre nagyobb kihívásokat jelentenek a munkaerőpiac számára a jegybank friss elemzése szerint. A népességcsökkenés és a társadalom idősödése miatt a munkaerő-tartalékok szűkülnek, ami a foglalkoztatási növekedés korlátait jelzi. A következő években már nagyon nehéz lesz növelni a foglalkoztatást, miután a népességfogyás meg fogja haladni az előző másfél évtized átlagát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×