eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Rendőrök támadtak az énekesre?

Egyelőre nem tudni biztosan, mi is történt a hétvégén, amikor a New Orleans-i rendőrség letartóztatta a Tank művésznéven dolgozó Durrel Babbs-t. Az énekes egyik közeli barátja szerint a rendőrök indokolatlanul bántalmazták a férfit, a hatóság egyelőre hallgat.

Hétfő hajnalban a New Orleans-i rendőrség letartóztatta a Tank művésznéven közismert énekest, rendzavarással vádolva meg az R&B énekest. A Durrel Babbs néven anyakönyvezett énekes vasárnap késő éjszaka éppen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) hétvégi All-Star Gálája utáni fogadásra tartott, amikor az eset történt.

Tank barátnőjével, Ira Dewitt-tal a partinak helyt adó House of Blues-ba szeretett volna bemenni, ám a rendőrség ezt egy korábbi, környékbéli lövöldözésre hivatkozva megakadályozta.

A nő szerint a rendőrök olyan durván bántak velük, hogy az énekes megkérdezte tőlük, miért viselkednek így, majd megpróbált elmenni a helyszínről. Ekkor azonban három rendőr állítólag egy elektromos sokkolóval megtámadta Durrel Babbs-t.

"Megfordultunk, hogy elmenjünk, de a rendőrök megragadták és a falhoz taszították Tanket. A zsaruk az egyik karját felemelték, a másikat pedig hátracsavarták és megkérték, hogy tegyen meg valamit. Tank mondta, hogy képtelen rá, és mire felocsúdtunk volna, már hárman voltak rajta és használták az elektromos sokkolót" - mesélte Ira Dewitt.

Az énekest rendzavarással és egyéb vádakkal letartóztatták, majd még hétfőn óvadék ellenében szabadon engedték.

A New Orleans-i rendőrség szóvivője egyelőre nem kívánta kommentálni a történteket.

Címlapról ajánljuk

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta az előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×