eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Madonna új filmje ingyen az interneten

Formabontó kezdeményezésre szánta el magát Madonna, aki úgy döntött, első rendezését, a Filth and Wisdom (Szenny és bölcsesség) című filmet mindenki számára elérhetővé teszi az interneten.

A múlt héten a berlini filmfesztiválon mutatkozott be rendezőként Madonna, akinek első mozija, a Filth and Wisdom (Szenny és bölcsesség) felemás, ám a vártnál még így is jobb kritikákat kapott.

A popkirálynő úgy döntött, a filmet mindenki számára elérhetővé teszi az interneten, miután nem akarja filmbéli karrierje elősegítésére felhasználni a zene területén elért sikereit.

Madonna szerint filmje, amely egy Londonban élő ukrán bevándorló megpróbáltatásairól szól, nagyobb siker lesz internetes letöltésként, mintsem a mozikban lenne, ezért már tárgyalásokat is kezdett az iTunes szolgáltatójával.

"Kezdő vagyok és ennek megfelelően is kell kezdenem. Csak azért, mert az élet egyik területén befutottam, nem jelenti azt, hogy minden mást arra támaszkodva kell megközelítenem" - nyilatkozta elképzeléséről az énekesnő.

"Már beszéltem az iTunes-szal arról, hogy rajtuk keresztül adnám ki a filmet. Szeretném, ha a lehető legtöbb emberhez eljutna. Semmiben sem ragaszkodom a hagyományokhoz" - tette hozzá Madonna.

Címlapról ajánljuk

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta az előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Kezd beindulni a lakáspiac: hol éri meg legjobban lakásba fektetni a pénzünket?

Kezd beindulni a lakáspiac: hol éri meg legjobban lakásba fektetni a pénzünket?

Nemrég jelent meg az Európai Unió tagországaira vonatkozó legfrissebb lakásárindex, melyből kiderült, hogy az idei második negyedévben - több mint egy év után - megtört az éves árcsökkenés trendje és 1,3 százalékos áremelkedés következett be. Az egyes országok között továbbra is nagyok a különbségek, így érdemes megnézni, hol csökkennek még mindig a lakásárak és mely országok léptek a növekedés útjára, illetve mi történt az elmúlt évtizedben az EU országainak lakásáraival. Hol érdemes leginkább lakásba fektetni a pénzünket?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×