eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Johnny Deppről álmodozik a Született feleségek sztárja

Eva Longoria Parker minden vágya, hogy egyszer közös szerelmi jelenetben játszhasson Johnny Deppel. A Született feleségek sztárja nem tétovázott, amikor neme egyszerűséggel kijelentette, hogy színésztársát gyönyörűnek tartja.

Szívesen szerepelne Johnny Deppel közös szerelmi jelentben a Született feleségek csillaga. Eva Longoria Parker (aki tavalyi esküvőjük után vette fel férje, Tony Parker kosaras nevét) arra kérdésre, hogy ki áll filmes kívánságlistája élén, habozás nélkül vágta rá a Karib-tenger kalózai sztárjának nevét.

"Johnny Depp. Ugyanakkor valószínűleg olyan ideges lennék a szépségétől, hogy képtelen lennék megszólalni" - vallotta be a színésznő.

Ha rosszindulatúak akarunk lenni, akkor annyit hozzátehetünk a hírhez, hogy a jelek szerint férjével kapcsolatban nincsenek ilyen fenntartásai a szép színésznőnek.

Tavaly októberben került fel ugyanis az internetre az a szexvideó, melyen a híresztelések szerint a Született feleségek sztárja és párja, az észak-amerikai kosaras ligában játszó Tony Parker látható intim körülmények között.

A The Sun értékelése szerint, ha a videóról bebizonyosodik, hogy valódi, akkor az a legnagyobb durranás lesz Paris Hilton híres-hírhedt felvétele óta.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×