eur:
399.48
usd:
363.85
bux:
74175.47
2024. október 9. szerda Dénes

Férje tette el láb alól az Emmy-díjas művészt?

Letartóztattak egy önjelölt lelkészt, akit felesége megölésével gyanúsítanak. A férfi azt állítja, hogy neje - az elismert maszkmester - Londonban tűnt el.

Diane Chenery-Wickens - aki maszkmesterként már nyert Emmy-díjat, és jelölték a Brit Film- és Televíziós Akadémia (Bafta) díjára is - eltűnését a múlt hét csütörtökön jelentette férje, David Chenery-Wickens a rendőrségen.

Az önjelölt lelkész - akinek neve sem a katolikus, sem az anglikán lelkészek névsorában nem szerepel, ismerősei szerint azzal keresi kenyerét, hogy esküvőket, temetéseket tart, utolsó kenetet ad fel a haldoklóknak - azt állítja: utoljára akkor látta nejét, amikor az egy londoni találkozóra tartott a brit közszolgálati médium, a BBC munkatársaival.

Mielőtt elváltak, állítólag azt beszélték meg, hogy később a nő fodrászánál találkoznak, amikor azonban a férfi odaért, a szalon dolgozóitól megtudta, hogy felesége nem járt ott.

David Chenery-Wickens telefonon is próbálta elérni nejét, a nő mobilja azonban hangpostára volt állítva. A férfi ekkor jelentette felesége eltűnését a rendőrségen, és visszatért kelet-sussexi otthonukba, remélve, hogy párja hamarosan hazakerül.

Megölte?

Egy héttel azután, hogy jelentette neje eltűnését, a férfit őrizetbe vette a sussexi rendőrség, házát pedig megszállták a nyomozók. A rendőrök zártláncú videórendszerek felvételeit és a család telefonhívásait is ellenőrzik, hogy kiderítsék, merre lehet Diane Chenery-Wickens.

Hiába állítja, hogy eltűnt a felesége, a férfi egyelőre nem tett nyilvános felhívást arról, hogy segítsenek megtalálni a nőt; a barátai szerint túl ideges ahhoz.

David Chenery-Wickens egyik munkatársa, Marion Taylor elmondta: bár találkozott a férfival, az nem említette, hogy nejének nyoma veszett volna.

Az ismerősök szerint, bár a férj és felesége még egy fedél alatt él, már nincsenek együtt: mindketten új párt találtak maguknak, és azt tervezték, hogy hamarosan szétköltöznek.

Címlapról ajánljuk
Sorra zárnak be az egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülő hazai kisboltok, és nincs kiút

Sorra zárnak be az egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülő hazai kisboltok, és nincs kiút

Mintegy négyezer kisboltot zártak be Magyarországon 2023 második félévében. A Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség főtitkára azt mondta az InfoRádióban, hogy a diszkontüzletek akcióikkal elszipkázzák a vásárlókat a kisebb szakboltoktól, melyek üzemeltetői egyre nehezebb helyzetbe kerülnek a magas bérleti díjak és a közterhek kigazdálkodása miatt. Neubauer Katalin arról is beszélt, hogy sok esetben annyira kevés marad az árrésből, hogy inkább a vállalkozók is úgy döntenek, alkalmazottként folytatják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Kapaszkodnak az amerikai tőzsdék

Kapaszkodnak az amerikai tőzsdék

Ma reggel Ázsiában többnyire negatív hangulatot figyelhetünk meg, a hongkongi Hang Seng index közel 6 százalékkal került lejjebb, miután a várakozásokkal ellentétben nem jelentett be újabb ösztönző intézkedéseket a kínai kormány. Ezt követően Európában is lefordultak a tőzsdék, noha meglepetésszerű pozitív adatok érkeztek reggel a német gazdaságból. Az amerikai részvénypiacon azonban már emelkedés bontakozott ki, miután az olaj árfolyama nagyobbat korrigált. Ma Magyarországon a Pénzügyminisztérium szeptemberi államháztartási egyenlegéről szóló jelentése került napvilágra, amely az ország fiskális politikájának és költségvetési helyzetének állapotát tükrözi. Külföldön pedig a délutáni amerikai külkereskedelmi mérleg adatokra figyeltek a befektetők.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×