eur:
401.55
usd:
363.76
bux:
72716.32
2024. október 3. csütörtök Helga

Csaknem 250 métert zuhant a hegymászó

Nagy-Britanniában életét vesztette egy hegymászó, miután 248 métert zuhant a Helvellyn egyik gerincéről.

A 41 éves David Thomas a hegy második áldozata kevesebb mint egy héten belül. Szerdán egy 62 esztendős férfi zuhant több mint 300 métert.

A baleset után a helyszínre érkeztek a hegyi mentők, majd David Thomast a brit légierő egyik helikoptere vitte kórházba, de a férfi életét nem sikerült megmenteni.

Barry Bell felügyelő, aki a mentőakciót irányította, figyelmeztette a területre érkező turistákat, hogy a népszerű Helvellyn igen veszélyes.

Címlapról ajánljuk

Baj van a szomszédban, tömegével szerelnek le a rendőrök

Hatalmas a rendőrhiány Szlovákiában. Szeptember 30-án járt le a felmondások beadásának határideje azok számára, akik még idén távozni akarnak a testületből. A belügyminisztériumnak nem sikerült megakadályoznia a rendőrök tömeges távozását. Az év végéig 1800-2000 rendőr szerelhet le, ami olyan helyzetet teremthet, amit már a lakosság is megérezhet a hétköznapokban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
Lefordultak a tőzsdék

Lefordultak a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdéken alapvetően felemás a hangulat, nagy negatív fordulat látható azonban a kínai ingatlanfejlesztőknél. Európában ezt követően rossz a hangulat, míg Amerikában kisebb esés várható. Gazdasági esemény szempontjából idehaza nem várható fontosabb közlés, külföldön azonban az amerikai elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni, illetve az ipari rendelésállományra vonatkozó adatokra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×