eur:
394.56
usd:
354.93
bux:
72768.53
2024. szeptember 18. szerda Diána

Drámai képek az angliai buszbalesetről: "mindenütt vér folyt"

Súlyos buszbaleset történt az angliai Buckinghamshire-ben, amikor az M1-es autópályán összeütközött egy távolsági busz és egy teherautó. A buszon 33 ember utazott.

Birminghamből a Stansted-i repülőtérre tartott az a távolsági busz, amely hétfő délután összeütközött egy teherautóval és felborult. A balesetben az első hírek szerint sokan megsérültek, a teherautó sofőrje beszorult a járművébe.

"Éppen kávéztam a benzinkúton, amikor megláttam az oldalára borult buszt. Az emberek megpróbáltak kimászni az ablakokon, mindenütt vér folyt. Rengeteg embernek segítettünk elhagyni a járművet" - mondta az egyik szemtanú, Raj Bagna.

"A legtöbben a fejükön, arcukon, kezükön, térdükön, lábukon sérültek meg, elsősorban a törött üvegektől" - tette hozzá a férfi, aki azt is elmondta, hogy a teherautóban ragadt sofőrt végül a tűzoltók kiszabadították.

A baleset helyszínén készült képeket itt megtekintheti.


Az év elején ugyancsak a National Express brit busztársaság egyik járművét érte baleset. Akkor a skóciai Aberdeenbe tartó emeletes busz az M4-es autópálya és az M25-ös londoni körgyűrű csomópontjában, a Heathrow repülőtér mellett borult fel. Akkor a 67 utas közül ketten meghaltak, a többi utas súlyosan megsérült.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.24. kedd, 18:00
Fürjes Balázs
a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Bóka János: Magyarország nem fizeti be az uniós bírságot

Bóka János: Magyarország nem fizeti be az uniós bírságot

Tájékoztatta a kormány az Európai Bizottságot, hogy a menekültügyi rendszer kapcsolatos problémák miatt kiszabott bírságot nem fizeti be a magyar kormány – jelentette ki Bóka János EU-ügyekért felelős miniszter az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülése után a Portfolio-nak. A tárcavezető elmondta, hogy így a tételt nem a még befagyasztott kohéziós forrásokból, hanem a folyósítandó támogatásokból vonhatja le Brüsszel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
×
×
×
×