Infostart.hu
eur:
391.29
usd:
332.4
bux:
110922.54
2025. december 23. kedd Viktória

Robin Williams elvonókúrán

Húsz év után újra elkezdett inni a korábban alkoholista Robin Williams, aki éppen ezért úgy döntött, hogy - megelőzve a komolyabb bajt - inkább elvonókúrára vonul.

Nehéz éve van Robin Williamsnek, hiszen az 56 éves színésznek idén már két filmje is megjelent és várhatóan karácsonyig még három alkotása kerül a mozikba.

A színész a nagy nyomás miatt húsz év után újra az alkoholhoz nyúlt. "Robin Williams úgy döntött, hogy megelőző intézkedésként saját és családja érdekében elvonókúrára megy" - jelentette be szóvivője.

Robin Williams az 1970-es években komikusként robbant be a köztudatba, és már akkor is szívesen viccelődött függőségeivel. "A kokainnal közli Isten veled, hogy túl sokat keresel" - jelentette ki.

A színész gyermekei születés idején, az 1980-as években szokott le az alkoholról, ám most ismét a pohár után nyúlt.

Címlapról ajánljuk

Ezeket tanácsolja a szakértő, hogy biztonságosak legyenek az ünnepi fogások

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal élelmiszeriparért és élelmiszerbiztonsági ellenőrzésért felelős elnökhelyettese az InfoRádióban arról beszélt, mire figeljünk a nyers húsok, halak és tojás esetén annak érdekében, hogy semmilyen emésztőrendszeri panasz, megbetegedés ne árnyékolja be az adventi és karácsonyi időszakot.
VIDEÓ
B2B szegmensben tör előre a Boxy: így kerül minden nap friss gyümölcslé a szállodai vendégek asztalára

B2B szegmensben tör előre a Boxy: így kerül minden nap friss gyümölcslé a szállodai vendégek asztalára

A COVID járvány vízválasztó volt mind a webkereskedelem, mind a vendéglátóipar számára, az újranyitás, és a kínai webshopok megjelenése új időszámítást hozott. A Boxy eredetileg az online kereskedők fulfillment partnereként épült fel, azonban a piaci növekedési lehetőségekre reagálva szolgáltatási portfólióját a B2B logisztika irányába is kiterjesztette. Olyan partnerekkel tud ma már együtt dolgozni, mint a Nektar Natura Kft., amely az ország meghatározó szállodaipari gyümölcslé-ellátója. De hogy alakult ki a két vállalat közötti ügyfélkapcsolat, és milyen ügyféligényekre ad választ a szolgáltatás? Hogyan lehet 70%-kal olcsóbban ellátni fulfillment rendszerben a beszállítói tevékenységet, mint disztribútori hálózattal, és mi történik akkor, ha egy szállodában hirtelen elfogy egy 50 fős ázsiai turistacsoport kedvenc gyümölcsleve? Többek között ezekről is kérdeztük Árvai Csabát, a Boxy Logisztikai Zrt. ügyvezetőjét és Melcher Bencét, a Nektar Natura Kft. kereskedelmi vezetőjét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×