eur:
396.49
usd:
359.73
bux:
72309.32
2024. szeptember 12. csütörtök Mária
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Milorad Dodikot, a Bosznia-hercegovinai Szerb Köztársaság elnökét a Karmelita kolostorban 2024. szeptember 12-én.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor a boszniai szerb elnökkel tárgyalt

A miniszterelnök a Karmelita kolostorban folytatott megbeszéléseket Milorad Dodikkal, a Bosznia-hercegovinai Szerb Köztársaság elnökével - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A találkozón a Nyugat-Balkán uniós integrációjáról volt szó, arról, hogy Magyarország az EU Tanácsának soros elnökeként hogyan tudja előremozdítani a folyamatot - mondta Havasi Bertalan.

Budapest, 2024. szeptember 12.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j3) Milorad Dodikkal, a Bosznia-hercegovinai Szerb Köztársaság elnökével (b3) tárgyal a Karmelita kolostorban 2024. szeptember 12-én. A kormányfő mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j4), jobbról Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Orbán Viktor miniszterelnök (j3) Milorad Dodikkal, a Bosznia-hercegovinai Szerb Köztársaság elnökével (b3) tárgyal a Karmelita kolostorban. A kormányfő mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j4), jobbról Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Címlapról ajánljuk

A minimálbért a bruttó átlagbérhez köthetik a jövő évtől - Kormányinfó

A hétközi kormányülést követően Kormányinfót tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő válaszol újságírói kérdésekre is. Szó volt a magyar kormány válaszáról az EU bírósága által kiszabott büntetés ügyében, a hírekben szereplő kormányátalakításról, a határon túli választókerületek ügyéről, Magyar Péterről és az ukrajnai békétől lévő távolságról is..
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×