eur:
397.55
usd:
364.42
bux:
70065.71
2024. augusztus 6. kedd Berta, Bettina
Egy fiatal a ponthatárokat nézi telefonján a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Oktatási Hivatal és a HÖOK Közhasznú Nonprofit Kft. közös szervezésében megrendezett Pont Ott Parti felvételi eredményváró rendezvényen a Budapest Parkban 2024. július 24-én. Immár második éve több mint 90 ezren jutottak be a megújult, versenyképes magyar felsőoktatásba! – közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium a felsőoktatási ponthatárok esti kihirdetése után. MTI/Lakatos Péter
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Már csak egy nap maradt a pótfelvételire

Szerdáig lehet benyújtani jelentkezést a pótfelvételi eljárásban elektronikusan, a www.felvi.hu felületén keresztül - közölte az Oktatási Hivatal.

A július 30-án indult pótfelvételi eljárásban idén is több mint nyolcezer állami ösztöndíjas helyet hirdettek meg az intézmények.

Emlékeztettek, hogy a pótfelvételiben azok jelentkezhetnek, akik az idei általános felvételi eljárásban nem jelentkeztek vagy nem sikerült a felvételijük.

A pótfelvételi eljárásban egy felsőoktatási intézmény valamely szakára lehet jelentkezni.

A jelentkezésről minden további részlet, információ, tudnivaló megtalálható a www.felvi.hu felületén - írták, hozzáfűzve, hogy a felvételi döntés augusztus 29-én várható.

Címlapról ajánljuk
Siklósi Gergely legalább százszor visszanézte a győztes asszót

Siklósi Gergely legalább százszor visszanézte a győztes asszót

Kevés alvással teltek az olimpiai bajnok magyar párbajtőrözők legutóbbi napjai Párizsban. Koch Máté azt mondta, nagyon vigyáznak az aranyéremre, nehogy baja essen, Andrásfi Tibor pedig híres énekesnek érezhette magát a Bajnokok Parkjában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.06. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×