eur:
396.56
usd:
363.25
bux:
71925.82
2024. augusztus 9. péntek Emőd
29 July 2022, Bavaria, Rosenheim: A pump nozzle is stuck in the filler neck of a car at a gas station.  Anyone who wants to save money at the gas station while on vacation abroad will have to part with old rituals this summer. After all, filling up on the other side of the border is no longer as profitable as it used to be, and in some cases has become a minus business. Photo: Uwe Lein/dpa (Photo by Uwe Lein/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Uwe Lein/picture alliance via Getty Images

Szombatra jó hírt kaptak a tankolni vágyók

Tovább folytatódik az üzemanyagárak csökkenése.

Szombattól a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is csökkeni fog 4-4 forinttal. Várhatóan ez majd a kutak áraiban is megjelenik valamilyen mértékben - írta a holtankoljak.hu.

Amennyiben 100 százalékban érvényesítésre kerül a kutakon a nagykereskedelmi árcsökkentés, akkor a hétvégén az alábbi átlagárakon tankolhatunk:

  • 95-ös benzin: 612 Ft/liter
  • Gázolaj: 619 Ft/liter

Fontos tudni, hogy átlagárakról van szó, amelyektől a jellemző kiskereskedelmi ár a töltőállomásokon eltérhet, különösen autópályák és forgalmas csomópontok környékén.

Csütörtök óta a benzin ára 4, a dízelé 8 forinttal csökkent nagykereskedelmi szinten.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: taktikai okból támadhatják az ukránok a Kurszk régiót

Kaiser Ferenc: taktikai okból támadhatják az ukránok a Kurszk régiót

Valószínűleg az lehet a kurszki csapások célja, hogy Oroszország csapatokat vonjon el Kelet-Ukrajnából – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense. Kaiser Ferenc arról is beszélt, hogy fegyverek és hadianyag tekintetében mennyiségbeli fölényben vannak az oroszok, az ukránok azonban ezt ellensúlyozni tudják a Nyugatról érkező modern, minőségi, sokkal megbízhatóbb és pontosabb eszközökkel.

Szépségtapasz: háromgólos győzelem a görögök ellen

A magyar női vízilabda-válogatott 12-9-re legyőzte a görögöket, s ezzel jogot szerzett arra, hogy szombaton az ötödik helyért játsszon, az olaszokkal.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.09. péntek, 18:00
Harangi Szabolcs
geológus, egyetemi tanár, az ELTE TTK Földrajz- és Földtudományi Intézet igazgatója
Nagyot gurított a Mol - Ezt bizony ki lehet tenni az ablakba

Nagyot gurított a Mol - Ezt bizony ki lehet tenni az ablakba

Ma hajnalban közzétette idei második negyedéves gyorsjelentését a Mol. A legfrissebb számok bár messze vannak azoktól az eredményektől, amiket az energiaválság okozta magas olajár-környezetben tudott hozni a társaság, de az elmúlt hónapokban több tekintetben is rendkívül kedvezően alakultak a fundamentumok a Mol körül, elég csak a megugró gázárakra és az emelkedő olajárakra, vagy akár a Downstream szegmensnél látott magas keresletre gondolni - elsősorban ezeknek köszönheten nagyon erős negyedévet tudott zárni az olajcég, a friss számok ismeretében a 2024-es célszámokat megerősítette a Mol.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 8. 19:09
×
×
×
×