eur:
396.94
usd:
369.7
bux:
0
2024. június 14. péntek Vazul
Balesetet szenvedett motorcsónak roncsa az újpesti hadikikötőben 2024. május 19-én. A kisgéphajó egy szállodahajóval ütközött össze a Dunán Verőce közelében május 18-án éjjel. A motorcsónakban nyolcan utaztak, egyet közülük súlyos sérülésekkel kórházba vittek, két holttestet találtak.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Egy buliból tartottak hazafelé a verőcei hajóbaleset áldozatai

A társaság egyik közeli barátja szerint mindannyiuknak volt hajózási tapasztalata, kettejüknek hajós jogosítványa is volt, így tisztában voltak a víz veszélyeivel.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, szombat éjjel Verőcénél szállodahajóval ütközött egy kisgéphajó, rajta egy nyolcfős társasággal. Egy olasz férfi megsérült, de partra tudott evickélni, két áldozat testét már megtalálták, öt embert viszont eltűntként tartanak számon és folyamatosan keresnek.

Az RTL Híradó a társaság egy barátjától úgy értesült, hogy éppen egy buliból tartottak hazafelé. Szemtanúk arról számoltak be, hogy

este tíz után óriási csattanást hallottak, és látták, ahogy a nagy hajó felkapcsolja a reflektorait, de tovább halad.

Egy közeli ismerős szerint a társaság Nagymarosról indult és Dunakeszin aludtak volna, azonban nem sokkal az indulásuk után be is következett a tragédia. A nyilatkozó nő a partra jutott nyolcadik utast ugyan nem ismeri, de mint mondta, bízik benne, hogy felépülését követően további részletekkel tud szolgálni a balesetről, segít megérteni a történteket.

A csatorna a társaság egy barátját éppen akkor érte utol, amikor az a Dunán segédkezett a keresésben. Úgy fogalmazott: "Borzalmas az egyik legjobb barátomat keresni a vízen".

Címlapról ajánljuk
Labdarúgó-Eb: Németország most egységesen arra vár, hogy lesz-e újabb nyári mese

Labdarúgó-Eb: Németország most egységesen arra vár, hogy lesz-e újabb "nyári mese"

Kis túlzással több szó esik a 2006-os németországi labdarúgó-világbajnokságról, mint a pénteken kezdődő Európa-bajnokságról. Mindez nem az előkészületeknek róható fel, hanem sokkal inkább az országos hangulatnak, amely az európai futball legnagyobb szabású rendezvényét kíséri. Nem a szurkolók változtak meg, hanem Németország, Európa és a világ.

Vitézy Dávid: visszahívott Karácsony Gergely, és elnézést kért

Karácsony Gergely elnézést kért kiszivárgott mondataiért, miszerint lapáttal fogja agyonverni vetélytársát – közölte Vitézy Dávid Facebook-bejegyzésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.14. péntek, 18:00
Ch. Gáll András az Index főmunkatársa
Dénes Tamás az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 14. 06:52
×
×
×
×