eur:
389.02
usd:
362.25
bux:
0
2024. május 8. szerda Mihály
Nyitókép: Facebook / Lázár János hivatalos oldala

Pikáns Facebook-kommentet írt a BKK Lázár János posztja alá

Az építési miniszter örömében a kivitelezőnek gratulált a lánchídi séta után, a Budapesti Közlekedési Központ "baráti" üzenetet küldött.

"A Karmelitából gyalog a minisztériumba - a legszebb, legegészségesebb és leggyorsabb közlekedési forma. Csodálatos lett a felújított Lánchíd. Gratulálok a kivitelezőnek!" - írta csütörtök déltájt a Facebookra Lázár János építésügyi miniszter egy kép társaságában.

A poszt alatt a legtöbb reakciót kiváltó komment nem másé volt, mint a Budapesti Közlekedési Központé, amely először megköszöni Lázár János elismerő szavait a híd felújítása miatt, majd örömét fejezi ki amiatt, hogy Lázár János egy a napi 20 ezer gyalogos közül, akik így kelnek át a hídon.

Végül pedig "utóiratban" jelzik, nem jött meg a beígért 6 milliárd forintnyi állami támogatás a híd felújítására. Ismert, ezt a kormány azért tartja vissza, mert a főváros nem állította vissza a felújítás előtti forgalmi rendet, a gépjárművek közül jelenleg csak a taxik, a tömegközlekedés, valamint az egy nyomon haladó eszközök, illetve a kerékpárok mehetnek át az úttesten.

Mutatjuk a posztot és a kommentet:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×