eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
fotó: gondosora.hu
Nyitókép: gondosora.hu

Gondosóra - fontos határidő jár le csütörtökön

Nyitrai Zsolt Facebook-bejegyzése szerint aki csütörtök estig regisztrál, annak még karácsony előtt megérkezik a gondosórája

A miniszterelnök főtanácsadója a Facebook-oldalán vasárnap még arról írt, hogy a Gondosóra programban minden 65 év feletti nyugdíjas ingyenesen, egy regisztrációt követően megkaphatja a csuklóra helyezhető vagy nyakba akasztható digitális eszközét.

Ezzel baj esetén egyetlen gombnyomással segítséget kérhet.

Nyitrai Zsolt akkor a közösségi oldalán megosztotta a regisztrációra szolgáló internetes linket, illetve a telefonszámot is: regisztracio.gondosora.hu, 06 1 445 00 80.

Most pedig azt közölte, hogy "aki még eddig nem tette volna és holnap (november 16.) estig regisztrál, annak a Gondosóra még karácsony előtt megérkezik.

Az információt a Telex vette észre és annyit fűztek hozzá, hogy korábban átlagosan 90 napot is várni kellett ezekre az eszközökre a népszerűsítő kampány hatására. Ezt erősítik meg a honlapon elérhető információk is, amik szerint regisztráció után az eszközt néhány hónapon belül szállítják ki.

Címlapról ajánljuk
Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

A gyógyszereket mindig gyerekektől elzárt helyre tegyük, és ezt tartsuk észben a nyaralás vagy az utazás alatt is, hiszen nagyon súlyos mérgezéseket is okozhatnak – figyelmeztetett az InfoRádióban az országos tisztifőgyógyszerész. El Koulali Zakariás arról is beszélt, hogy bizonyos készítmények hűtést igényelnek, illetve magas hőmérséklet hatására hamar tönkremehetnek, hatástalanná válhatnak.

Robert Fico méltatta Orbán Viktor moszkvai útját

A szlovák kormányfő azt mondta, ha egészséges lenne csatlakozott volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×