eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Balczó Barnabás, a Magyar Posta elnök-vezérigazgatója csomagot vesz át a Magyar Posta egyedi matricázással díszített 500. csomagautomatájából az átadásán a budapesti Etele Plázában 2023. október 11-én. Ezen a napon nyílik meg a Magyar Posta 100. új típusú postapartnere is Csökölyön, így összességében - a postákat, mobilpostákat és a folyamatosan bővülő postapartner hálózatot együttvéve - már 3200 helyen szolgálja ki ügyfeleit a Posta.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Készüljön, holnap nagy leállások lesznek a postánál

Nvember 11-én 13 órától november 12-én 18 óráig országos informatikai adatközponti karbantartás miatt a posta.hu online felülete nem lesz elérhető - közölte a Magyar Posta.

A posta honlapján olvasható közleményből az is kiderül, hogy bizonyos egyes szolgáltatások (pl.: vámügyintézés és az online fizetés, a csekkautomata szolgáltatás, a csomagautomaták egyes funkciói, Posta és Sender! mobil applikációk) sem lesznek elérhetőek.

A vállalat azt ígéri, hogy az online fizetési lehetőséget meghosszabbított fizetési határidővel biztosítjuk, valamint a csomagautomaták esetében a csomagok kivétele funkció ez idő alatt is elérhető marad.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×