eur:
392.91
usd:
363.44
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Orbán Viktor/Facebook

Nagyinterjút ad Orbán Viktor egy „nagyvadnak”

A miniszterelnök közösségi oldalán sejtelmesen számolt be arról, hogy egy „igazi nagyvad” készít vele nyári nagyinterjút. A megosztott fotó alapján a kérdező minden bizonnyal a Fox News volt műsorvezetője, Tucker Carlson.

„Valami készül. Nyári nagyinterjú egy igazi nagyvaddal” – olvasható Orbán Viktor Facebook-oldalán. A bejegyzésben megosztott képen csak Orbán Viktor vehető ki tisztán, de minden bizonnyal Tucker Carlsonnak, a Fox News volt műsorvezetőjének adott interjút a magyar kormányfő.

A jobboldali politikai kommentátor – Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója korábbi közlése szerint – az MCC Feszt After Tucker Carlsonnal című rendezvényen vesz részt a keddi napon, ahol 16 órakor lép színpadra.

Tucker Carlson legutóbb tavaly májusban járt Magyarországon, akkor az Alapjogokért Központ CPAC Hungary (Konzervatív Politikai Akció Konferencia) nevű eseményen lépett fel, ahol Orbán Viktor is beszédet mondott. A magyar miniszterelnök többek között az amerikai televíziós műsorvezető hazánkról szóló – Magyarország kontra Soros című – riportfilmjében is megszólalt.

Az ismert amerikai tévés nemrég távozott a Donald Trumpot támogató Fox Newstól a botrányát követően, erről bővebben itt írtunk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×