eur:
388.69
usd:
361.68
bux:
0
2024. május 9. csütörtök Gergely
Gépkocsik Budapesten, az M3-as autópálya kivezető szakaszán 2018. január 31-én. Éjfélkor lejár a 2017-ben vásárolt országos és megyei éves autópálya-matricák érvényessége.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Lezárták az M3-ast, nagy volt a baj

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az M3-as autópálya Debrecen felé vezető oldalát csütörtökön Polgár térségében.

A sztráda 178-as kilométerénél két teherautó ütközött össze. A tűzoltóknak egy embert feszítővágóval kellett kiemelniük az egyik járműből, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Az Útinform a honlapján azt írta, hogy Polgárnál leterelik a forgalmat az autópályáról, amelyre Hajdúnánásnál lehet visszatérni.

A polgári csomópont előtt nagy a torlódás, 4 kilométeres szakaszon araszolnak a járművek.

Címlapról ajánljuk

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Egy időre véget ért az inflációcsökkenés Magyarországon

Egy időre véget ért az inflációcsökkenés Magyarországon

Megállhatott az infláció csökkenése Magyarországon: a Portfolio által megkérdezett elemzők előrejelzése szerint áprilisban 3,7 százalékos lehetett az egy évre visszatekintő drágulás. Amennyiben a holnap megjelenő hivatalos inflációs adat visszaigazolja a várakozásokat, 14 hónapnyi csökkenés után látunk majd emelkedést. Az év hátralévő részében további kis emelkedés várható, az év végére 5% feletti mutatóval.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×