eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak egy albertirsai háznál 2023. július 1-jén. Egy férfi azzal hívta fel a 112-es segélyhívót, hogy megölte a családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A rendőrök az albertirsai címen egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak. A 35 éves férfit kórházba vitték, őt jelenleg rendőrök őrzik.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Öngyilkosság miatt fekhetett a sínekre egy ember a Balatonnál

Újraindult a vonatközlekedés Siófok és Szántód között, a dél-balatoni vonalon a késő délutáni órákra állhat helyre a menetrend szerinti közlekedés.

Elütött egy embert Zamárdiban egy tehervonat, a helyszínelés végéig Siófok és Szántód között pótlóbuszok vitték az utasokat. A dél-balatoni vonalon 30-60 percet késtek a vonatok - közölte a Mávinform.

A 24.hu úgy értesült, hogy az áldozat feltehetően öngyilkossági szándékkal feküdt a síneken, amikor átment rajta a vonat. Batta Zsolt Iván, a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a portálnak azt nyilatkozta, hogy az elhunyt személy élettel összeegyezhetetlen sérüléseket szenvedett, és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

A Mávinform tájékoztatása szerint a menetrend szerinti forgalom helyreállása után a késések fokozatosan csökkennek a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Oroszországban, ha egy közszereplő ellen büntetőeljárás indul vagy elítélnek, két dolog szokott igaz lenni: az adott személy ellenzi Vlagyimir Putyin uralmát vagy az ukrajnai „különleges katonai műveletet”, illetve nem számít magas rangú tisztviselőnek. Az állítólag kenőpénzt elfogadó Timur Ivanov védelmi miniszterhelyettes áprilisi letartóztatása baljóslatúan nem a fenti szabályt követte. Rávilágít továbbá az oroszországi befolyásos csoportok közötti feszültségek elmélyülésére, miközben a zsarnok részéről nem látszanak a koherens vezetés jelei.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×