eur:
394.11
usd:
366.66
bux:
71759.72
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Elderly 95 years old woman sitting miserably at the table at home and counting remaining coins from the pension in her wallet after paying the bills.
Nyitókép: kasto80/Getty Images

Fontos időpont közeledik a nyugdíjasoknak

Aki átutalással kérte az ellátását, szerdán már pénzt kap.

A július havi nyugdíjakat július 12-én,s zerdán utalja a Magyar Államkincstár, így aki bankszámlára kérte a nyugdíjutalást, már aznak hozzájuthat ellátáshoz – írja az alon.hu.

Aki az ellátást postai úton kérte, az úgynevezett nyugdíjkifizetési naptárban, az abban rögzített konkrét kifizetési napon viszi ki a postás a nyugdíjat. A posta minden hónapban 12 munkanapon át viszi ki a havi rendszerességű nyugdíjakat. Így július 12. és július 27. között várható a június havi nyugdíj postai kifizetése.

Címlapról ajánljuk
Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Így zökkentené ki a KSH a holtpontról a magyar kkv-kat

Így zökkentené ki a KSH a holtpontról a magyar kkv-kat

A magyar kkv-szektor digitalizációs fejlődése a Covid óta stagnál, legalábbis erre enged következtetni az uniós DESI index értéke és az uniós rangsorban elfoglalt helyezés változatlansága. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az egyik legnagyobb magyar adatvagyon-kezelőként és a Data-EDIH (European Digital Innovation Hubs) projekt tagjaként a KKV-tervező aloldalával igyekszik támogatni a kis- és középvállalkozásokat az üzleti döntéseik meghozatalában, a részükről felmerülő kérdések megválaszolását, az egyedi igények kiszolgálását pedig külön szervezeti egység támogatja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 1. 12:09
×
×
×
×